Om oss

NFFs forsikringskontor er Norsk Fysioterapeutforbunds eget forsikringskontor som svarer på alle spørsmål om våre medlemsforsikringer.

Kontoret er bemannet med erfarne rådgivere som gir deg informasjon, forsikringstilbud, samt bistår med nytegning og flytting av forsikringer fra andre forsikringsselskaper, både næringsforsikringer og private avtaler.

Hvorfor benytte NFFs forsikringskontor?

  • Vi er en uavhengig forsikringsrådgiver. Det betyr at vi representerer NFF og deres medlemmer.
  • På vegne av medlemmene forhandler vi årlig priser og vilkår med forsikringsselskapene, slik at du til enhver tid har blant markedets beste forsikringstilbud.
  • Dersom dagens forsikringsleverandør i fremtiden ikke tilbyr tilfredsstillende vilkår, priser eller skadeoppgjør, kan NFF på vegne av medlemmene flytte alle forsikringene over til et annet selskap. Dette gir en reell forhandlingskraft slik at NFF er trygge på å tilby deg gode medlemsforsikringer både nå og i fremtiden.
  • Vi er medlemmenes rådgiver. Det betyr at du aldri står alene om du har dine forsikringer gjennom NFF. Oppstår det en tvist mellom deg og forsikringsselskapet vil rådgiverne på forsikringskontoret sørge for at du får det du har rett til i henhold til vilkårene.

Du er alltid velkommen til å ta kontakt med forsikringskontoret for å diskutere hvilke løsninger som er best for deg. Her får du også enkelt kjøpt de forsikringene som du og din familie har behov for.

Forsikringskontoret holder åpent mandag til fredag kl. 08.00 - 16.00.
I romjulen er åpningstiden kl. 09.00 - 15.00.
Julaften og nyttårsaften holder vi stengt.

NFFs Forsikringskontor
Boks 553
1327 Lysaker

Tlf: 22 93 30 69
E-post: post@forsikring.fysio.no